fredag 25 oktober 2013

Lite av varje

Hej på er.

Nu har det gått några dagar igen, regniga och blåsiga. Jobbat på konserthuset, varit på jazzföreställning och vilken pianist. Har sett och hört honom en gång tidigare, men nu har han bildat en egen trio. Helt super, han heter Shai Maestro, har man spelat piano själv så ser man nog ännu mer hur duktig han är.
Vädret har varit bra idag, började med en vindstilla dag och strålande solsken.

Idag har vi haft ett trevligt besök av kära vänner och deras hundar. Det var ett tag sedan nu som Kerstin och Kenneth var så det fanns mycket att prata om.

Stenhuset har fått en renovering, perfekt för hundar, hundgård ute med tak och möjlighet att gå in genom en sluss. Detta kommer att bli super för kommande valpar. Självklart kommer tik och valpar att vara inne som vanligt, men de behöver ju vara ute också och är de där behöver man inte passa dem hela tiden.

Läst lite inlägg på Facebook och fy f-n vad folk är elaka + att en del borde tänka sig för innan de gör ett inlägg som kan missuppfattas.

Tycker att alla mina vänner skall gå in på hemsidan för Evas katthem i Stenum och titta på alla fina saker som finns att köpa.

Ha det bra och ta hand om er