lördag 12 oktober 2013

Hej på er alla glada följare

Denna månad har börjat bra. 

Fuskat i flera yrken, varit stenhuggare, djurskötare, målare, kock och agent. Stig är snickare och bra blir det.

Jobbat några kvällar på konserthuset och har väl fått lite funderingar. Undrar om Lotta Engberg fått åldersnoja då hon har så korta kjolar så man ser trosorna på henne när hon sätter sig på en stol. Jag satt på rad 10, undrar vad de såg som satt längst ner.

Läste protokoll på SLBKs hemsida, de trycker på blodprov för LP, ok det är väl inte fel, men att betala 1100:- för ett prov som kanske säger att hunden är fri och sedan måste den avlivas när den är 6-7 år och gör man då en obduktion så visar det sig att hunden hade LP, hur roligt är det??

Kunde inte se att det stod något om cancerproverna. Ok där får vi inget svar idag, men det är gratis och förhoppningsvis kommer forskarna fram till ett resultat.

Fick meddelande från en Leonbergerägare i Finland som blivit tvungen att ta bort sin hund nu vid en ålder av 9 år och 3 månader. Han opererades i mycket ung ålder för problem med sina stämband,  LP. Han har alltså levt ett ganska långt liv utan problem. Ja, han har inte kunnat ge skall då detta försvinner när de är opererade, denna operation görs i USA på hundar som är mycket skälliga och de lever ett långt liv. Nu vid 9 år så fick han problem med sina ben.

Har förstått att veterinärerna i Sverige avråder operation, talade därför med min vet. som direkt sa att han skulle operera det är mycket sällan hundarna får problem.

Nu skall jag laga lite mat, det blir fläskfilé, ba-sås, pommes och lite annat godis.

Ha en bra helg.