måndag 2 september 2013

Tänk vad olika

Ja nu har jag hittat hit igen.

Sitter och kollar lite olika saker inom olika hundraser och det tar tid.

Tittar också på utfodring för våra stora hundar.

Vi skall ju få fiber i huset snart vilket jag skrivit om tidigare. Detta har gjort att vi bestämde oss för att säga upp vårt avtal med Boxer, man har ju 3 månaders uppsägning och skulle det bli ett glapp så vad då.

I Juni talade jag med dem och blev lovad att de skulle ta bort vårt extra kort i första hand. För ca 1 vecka sedan ringde vi in och sa upp hela abonnemanget. Den mannen som svarade då sa att extra kortet inte var uppsagt, den som tagit emot det samtalet hade inte befogenhet att ta emot en sådan beställning. Vi skulle alltså vara tvungna att ha allt kvar till den 30 november.

Frågade  då självklart om vi inte kunde skriva om avtalet och då blev han klart otrevlig och upplyste mig om att det inte gick på några villkor.

Igår hade vi bara gratiskanaler på TV, ok man klarar sig bra med det också, men man betalar i förskott och avgiften för september drog de på kontot den 28/8.

Efter att suttit i ca 1 timma i telefonkö (utslängd 1 gång) kom jag fram till en mycket trevlig kille, han ändrar vårt avtal tiden som är kvar till ett basavtal, hans egna förslag, vilket blir mycket billigare. När jag då berättade om hans kollega sa han att den mannen måste vara trött på sitt jobb och borde sluta.

Nu får vi väl se vad som händer, vi kanske t.o.m får pengar tillbaka.

I övrigt är det ganska lugnt här hemma med tanke på att vi har 4 höflöpand tikar. Pojkarna är kolugna, äter sin mat och är tysta. Det ända problemet är att alla tikar försöker rida på varandra och det fungerar inte med tre som försöker på den fjärde.

Idag får mina hundar hoppa över träningen hos Eva, jag åker dit och är störningsmoment.

Ha en bra dag