lördag 27 juli 2013

Lördag

Idag har vi haft besök av Alice med familj. Jätteroligt att mina valpköpare kommer och hälsar på och idag fick vi även påfyllnad av tobak, det är ju under ½ priset vad vi betalar här i Sverige.

Det var full fart på dem.

Åskan kommer och går, kopplar ur allt så fort jag har något vilket gör att jag klarat telefon, internet och tv när många av mina vänner inte har något. Skall man inte vara hemma så skall man koppla ur allt.

Empress är mycket piggare och lillastumpan har brutit av en klo, Kerstin har satt på socka som hon äter upp och tratt vägrade hon att ha på sig. Ibland förstår de inte sitt eget bästa.

Nu har Stig snart lagt in all ved för vintern och den kan bli kall för vi har mer ved i år än vi haft något annat år och skönt är väl det.

Arcanan ruvar sina ägg fortfarande, hoppas verkligen att det blir något. Min Brahma höna har lagt ägg, äntligen, hoppas hon lägger sig också. Ankorna har börjat värpa igen, men ingen har lagt sig ännu.

Funderar lite på vår hundvärld, varför föder man upp? Enbart för att man tror att man skall tjäna pengar? Det gör man inte på hunduppfödning.

Våra hundar har vi tagit till oss för vi tycker om dem, hoppas jag. De skall vara med oss och bo med oss. Hundhus är av ondo. finns ingen hundras som får tillräckligt med stimulans och social träning när de bor i hundgårdar.

Mina hundar har alltid varit med oss och bor i huset och nu när vi gjort nytt staket på framsidan så går de på ca 2000 kvm + att de kan gå in.

Tack Åsa för att du ringde och berättade om Lester, ringer dig en dag, har lite frågor till dig och du är väl hemma då du går i väntans tider.

Funderar på om jag skall ha en kull på Landseer i höst, det skulle vara roligt. Ja ja vi får väl se hur det blir

Inga kommentarer: