lördag 7 november 2015

Grått, grått och grått

Hej alla glada

Varje morgon är grå, inte sett solen på några dagar, skulle behöva detta nu.

Hösten kan vara så vacker med alla sina fina färger och högt till tak, men i år har det varit tvärtom. Kan verkligen förstå alla människor som blir deprimerade på hösten när det är detta väder.

Idag är himlen lite ljusare, det är bara att hoppas på lite sol.

Moses har opererat sina stämband då han fick stämbandsförlamning, han mår bara bra efter operationen och alla värden är ok. Det är underbart med tanke på att han skall fylla 12 år nästa gång. Han är ju ur min D-kull och har en ganska hög ålder för att vara Leonberger. Hoppas att Mona och Bosse får mer tid med honom.

Nu släpper konserthuset de första biljetterna  för våren, ser ut att bli en trevlig vår, skall skicka in min krysslista i helgen, men jazzen köper jag abonnemang till så jag inte missar något.

Måste börja ta tag i min vikt, sluta äta onyttigt, ut och gå mer och träna lite. Mår inte speciellt bra nu när jag har ätit på mig denna övervikt.

Vet ju att man stoppat i sig allt möjligt när suget efter en cigarett kommit, men det är samtidigt ingen ursäkt för att stoppa i sig allt.

Tycker ändå både Stig och jag varit duktiga, den 27/10 var det 15 månader sedan vi slutade och har inte fuskat en ända gång och har inte heller börjat snusa.

Ha en bra helg, vi hörs


Inga kommentarer: