tisdag 28 oktober 2014

Lite av varje

Tänkte få till några rader

Idag blev jag riktigt förbannad, hör på hundarna att det är något, det hörs direkt på deras skall när det inte är folk på vägen utan något djur och mycket riktigt, lösa hundar som jagar mina fåglar, Stig frågade ägaren om hon inte visste att man skall ha sina hundar kopplade om man inte har kontroll över dem, hon svarade att hon glömt det,,,,, ja, ja mycket skall man höra.

Har fått oinbjudna gäster i växthuset, vet inte ännu vad det är, men jag har ju jordgolv som jag täckt med linoleummatta, den har rest sig ca 30cm. Lite väl mycket för att det skall vara sork, kanske mullvad.  

Var på konserthuset på söndagen, Lillbabs hade premiär på sin turné tillsammans med Lotta Bromé. Skall se om jag kan få in ett foto senare, ligger i den andra datorn. Mycket bra föreställning nästan fullsatt hus.

Blev både ledsen och lite glad för ett inlägg i Leonbergerforum på Facebook.

"Igår fick vår älskade Garplyckans Althena von Diablo somna in efter 12 och ett halvt år. Mycket älskad och saknad"

Det är ju inte så vanligt idag med så gamla Leonberger, Althena var efter Johandys Diablo och Garplyckan's Vision Von Rahanhukka
 
Har hört att det lever en bror till henne också, men att han inte mår så bra, har tyvärr inte fått tag på hans matte.

Igår gjorde jag en genomgång av vitrinskåpet och diskade alla glas, vilket jobb och självklart tappade jag ett, men resultatet är jag nöjd med.
Nu kan man till och se vad man har och det glänser trots att man inte ser det på kortet.

Ha det så bra och ta hand om er