lördag 11 maj 2013

Strul

God morgon

Ganska bra väder idag också, kanske klarar vi oss från regn.

Igår hade vi besök av en syster till Diva från Nybro, jättetrevligt. Tog några kort som blev bra, men jag klara inte av att få in dem i datorn, har fått något virus i min laptop och i den andra kan jag inte sätta in kortet. Tråkigt!

Ingen bil har vi heller, var och handlade, kom till bilen och den var död, tur att man har goda vänner som ställer upp och hämta både bil och mig. Nu står den här och vi vet ännu inte vad det är för fel. Olika förslag är kontakten mellan tändningslås och växellåda, datorbox eller startmotor. Stig har försökt med det han kan, men inte hittat något. Han ringde runt lite igår, men det mesta var ju stängt och man bor ju inte i en storstad direkt.
Att detta kommer nu är inte roligt då vi skall göra en massa under maj månad. På tisdag skall Stig och jag till konserthuset, äta + föreställning och allt är gratis, sedan är det agentträff och agentresa. Kan ju inte påstå att jag känner för att gå 8km in till Vara och hem på kvällen.

Lite jobbigt även med maten, men den fixar sig nog med goda vänner, de behöver ju också handla ibland.

Skall till Lidköping på utställning idag och det är tur att jag har Eva-Karina så jag kommer dit.

Får väl se hur det går med min urfällda tik. Det blir som det vill, det är samma hund jag åker hem med vad domaren än säger.

Värmen som har kommit har gjort så man kan sitta och titta på hur allt slår ut, det är nästan synd att det går så fort.

Äggkläckaren är igång och nu ligger det olika sorter från hönsen och andägg som jag fått av Astolf, mina ankor värper inget just nu vad det nu kan bero på, 2 st honor är ju bara 1 år.

Nej nu skall jag ta fram kläder och borsta Diva det sista innan vi skall åka.

Ha en bra dag


Inga kommentarer: