söndag 14 april 2013

Söndag

Tiden springer och vi med den.

Diva och Ghia har varit till veterinären och fått sin sprutor. Vägde båda och det var skönt att Ghia har börjat gå ner, 4 kg på 14 dagar, Diva börjar bli lite tung, så det är bara att se upp med maten till henne.

Förra söndagen var jag på konserthuset, Jill Johnson uppträde. Det tar lite tid att få in publiken då hon alltid går ut och hälsar på publiken, tar så många som möjligt i hand, skriver autografer och låter sig fotograferas, hon gör samma efter showen. En av dessa saker som gör henne så omtyckt, 2 fulla hus blev det.
Veckan har varit lite jobbig med leder och lungor, men det är smällar man får ta. Det som väl är mest jobbigt är ju att hundarna får sitta i mellan och att folk inte förstår att man inte alltid har tid för dem, utan att man någon gång sätter sig själv i första rummet.

Idag hade de lovat strålande sol hela dagen, men usch vad det var grått och trist, men nu är det lite sol. Vi får väl se hur länge det varar, de har ju lovat regn.

Hade ett mycket givande samtal med en annan uppfödare i morse, uppskattar verkligen dessa samtal. Inget humlande utan raka rör. Vi kan tala om allt. Tänk om alla kunde vara sådana.

Som jag skrivit tidigare så har vi många födelsedagar i april, nu är det nästan bara människor kvar, men man skall ju inte glömma dem heller.

Ikväll blir det konserthuset igen, BohuslänBigBand med Rigmor Gustafsson och Cecilie Norby, kommer nog att bli något i hästväg. Ikväll kommer det också att vara ett storband med ungdomar som förband, har hört dem en gång innan och de var jätteduktiga.

Får väl gå ut och känna lite på vädret innan solen försvinner igen.

Ha en bra dag